This event is sold out

Over dit evenement

Purpose start bij jou, op het moment dat je geraakt wordt en je het besluit neemt om de verantwoordelijk te pakken voor je eigen daden. Want purpose gaat vooral over leiders, managers, ondernemers die van binnenuit hun organisaties  purpose-gedreven willen maken.

Purpose Day gaat terug naar de basis. Purpose Day gaat over die momenten dat jij geraakt wordt. En waar je je boos, gefrustreerd en verdrietig durft te voelen over de grote issues. Je het voornemen inlost door gerichte actie te ondernemen zonder de zekerheid op succes. Daarmee scepsis en onzekerheid zult trotseren.

Op het podium de verhalen van leiders die vertellen wanneer het voor hen begon en hoe het toen verder ging. Over hun leiderschap in hun leven en werk. Daar waar ze de moed hebben gehad op te staan, in beweging te komen. Ondanks alles. En met alles. Zeker nu.  In kleinere sessies gaan we ook samen in gesprek en zoeken we de verdieping. Maken we de handvaten die we nu heel hard nodig hebben om het idee van purpose in organisaties eigen te maken. Purpose Day is terug naar de basis! 

We zijn heel druk bezig met het programma - en als je eerder bent geweest weet je dat dit heel goed wordt. Voor hen die dat vertrouwen in ons hebben is er nu een early bird ticket met maar liefst 33% korting op de reguliere dagprijs. 

https://vimeo.com/401332918

Contact
ralph@purposeday.nl
+31 6 15 09 76 76
LaatBloeien Rotterdam
Hofplein 19
3032 AC Rotterdam
NL